Bekijk alle wintersport vakantiehuizen bij Belvilla

Belvilla vakantiehuizen

Belvilla heeft als missie jou en je gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ze zijn opgericht in 1980 en opereren nu volledig online.

Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die je een onvergetelijke vakantie bezorgt: ze hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 27.000 vakantiehuizen in 24, voornamelijk Europese, landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Bijvoorbeeld authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, met z’n twee of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! Ze zijn continue op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze klanten.

Hét vakantiepark voor een unieke vakantie met het gezin

Op het vakantiepark kun je onder andere midgetgolfen en vissen. Ook een avondje uit eten in het restaurant, smikkelen in de snackbar en een uitbundige plons in het verwarmde Junglebad behoren tot de mogelijkheden. In en om de Afrika Club verzorgt het animatieteam tal van activiteiten en entertainment. Een gratis parktreintje zorgt ervoor dat je overal gemakkelijk naartoe kunt.

Bekijk onze vakantiehuizen van Belvilla >>

De 100% garantie van Belvilla houdt in:

  • Alle vakantiehuizen zijn gecontroleerd
  • Ruim 36 jaar ervaring
  • Hoge klanttevredenheid van 8,4!
  • 4 verschillende speeltuinen
  • Een passende Belvilla voor iedereen
  • 24/7 bereikbare en betrokken service

WWW.BELVILLA.NL

Belvilla Last Minute 728x90

Geef jouw zoekcriterium aan en vindt jouw perfecte vakantiehuis:

Toon meer zoekopties Verberg overige zoekopties

Voorzieningen vakantieverblijf

Of kijk zelf de website van: