Bekijk het totale aanbod op VillaXL.com

VillaXL

Villa XL is al sinds 2005 actief in de bemiddeling bij de verhuur van luxe vakantiehuizen, villa’s en chalets in de belangrijkste vakantielanden van Europa. Zij gaan voor 100% tevreden klanten!

Zorgvuldig geselecteerd
Al hun vakantiehuizen zijn zorgvuldig geselecteerd en vooraf geïnspecteerd. Minstens zo belangrijk vinden zij dat je zich er ‘thuis’ zult voelen. Zij zijn daarom steeds op zoek naar de mooiste, gezelligste en meest bijzondere accommodaties. Bij VillaXL tref je daarom huizen die je elders niet aantreft.

Vertegenwoordiging in het buitenland
VillaXL heeft mensen ter plaatse in o.a.België, Frankrijk, Italië, Kroatië en Ierland. Deze professionals zijn continu voor je op zoek zijn naar nieuwe, verrassende accommodaties. Maar zij kunnen je ook ter plaatse van dienst zijn, mocht dat nodig blijken.

Ardennen: het bekijken meer dan waard
Speciaal in de Ardennen hebben zij in de loop van de tijd een groot aantal zeer bijzondere huizen voor je verzameld. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige woningen op vaak de mooiste plekjes. Of je nu een huis zoekt voor grote gezinnen of een familiereünie met 25 personen of een villa met binnenzwembad, op de België pagina vind je zeker de woning van je keuze.

Online aanbod
VillaXL vakantiehuizen worden alleen online aangeboden zodat je altijd van het actuele aanbod verzekerd bent. Op onze website maak je heel eenvoudig de keuze voor je ideale vakantiewoning. Na je boeking krijg je per e-mail een factuur waarna je vervolgens zelf bepaalt of je de betaling via een bankoverschrijving of credit card wilt doen.

VillaXL streeft naar 100% tevreden klanten en ze hoopt dat je straks net zo veel plezier hebt in je vakantiehuis als zij heeft in het selecteren ervan.

De zekerheden van VillaXL

  • Betrouwbaar met ruim 35 jaar ervaring
  • Elke accommodatie wordt persoonlijk bezocht en jaarlijks gecontroleerd
  • Persoonlijk in service en aandacht
  • Vertrouwd en veilig online boeken
  • VillaXL streeft naar 100% tevreden klanten

Bij VILLA XL kun je terecht voor:
Luxe vakantiehuizen
Vakantieparken
Campings
Groepshuizen

WWW.VILLAXL.NL

Klik hier voor een overzicht van alle VillaXL vakantiehuizen op onze site

villaxl.com


Of kijk op de site van: