Disclaimer voor vakantiesvoorgrotegezinnen.nl

Lee.O (Kamer van Koophandel: kvk57966508), hierna te noemen Lee.O, verleent je hierbij toegang tot www.vakantiesvoorgrotegezinnen.nl (“deze Website”) publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen over vakantie accommodaties. De informatie wordt verkregen via de website van de verhuurder.
Lee.O behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan je mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

Lee.O spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op ‘deze Website’ aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Lee.O.
In het bijzonder zijn alle prijzen op ‘deze Website’ onder voorbehoud van type- en programmeerfouten en prijswijzigingen bij de reisorganisatie/verhuurder van de accommodatie. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op ‘deze Website’ opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Lee.O nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Er geldt geen auteursrecht op de inhoud van ‘deze Website’.
Wat zoek je?

Toon meer zoekopties Verberg overige zoekopties

Voorzieningen vakantieverblijf


We werken samen met deze organisaties