mrt
23

Doel gehaald, maar wachten tot 1 april

Eerder hadden we gedacht dat als we de target van 100 vakantieverblijven zouden halen we live zouden gaan. Maar we zijn gebleven bij het originele plan en dat is op 1 april live gaan. En nee, dat is niet als grap bedoeld 😉 . Naast de vakantieverblijven zijn er nog andere zaken die we goed willen hebben staan. Dus we zetten tot 1 april de puntjes op de i en blijven verder zoeken naar geschikte bestemmingen en vakantieverblijven.

Wat moet voor die tijd nog gebeuren? Ik wil heel graag een persbericht klaar hebben staan en die op 1 april kunnen versturen naar media. Ik heb vandaag een eerste proef gemaakt. De afgelopen tijd heb ik regelmatig collega’s en anderen verteld waar we mee bezig zijn en iedereen reageert enthousiast. Ook zijn ze enthousiast als ik ze de website (die nog niet openbaar staat) laat zien. Leuk, dat geeft de burger moed :).

Ook de kinderen vinden het wel heel ‘cool’ dat hun ouders deze website maken. Dus we hebben nu nog 7 dagen voor perfectie en het aanvullen en daarna is het helemaal openbaar. ’t Blijft spannend.