feb
03

Doel gesteld: bij 100 vakantiehuizen gaan we live

Tussen de fulltime baan én de perikelen van een gezin, gaan de voorbereidingen voor deze website gewoon door. Het geeft energie met iets bezig te zijn waar je in gelooft. En al gebeurt het in de stille uurtjes, we vorderen wel.

Maar ja, wat gaan we een deadline bepalen? Wanneer gaan we de de website live gaan? Er moet wel wat te bieden zijn, maar tegelijkertijd beseffen we dat het onmogelijk is te wachten tot we alles erop hebben. En zo ontstaat vandaag zomaar de gedachte dat we live gaan als we er 100 accommodaties op hebben staan. We zijn op dit moment nog steeds bezig met de kleurstelling, het menu en ondertussen websites zoeken die geschikt zijn. ‘Gelukkig’ zijn er ook websites die gewoon helemaal niets hebben dat past. Dat maakt het gemakkelijker. Maar als ze wel wat hebben, is het kritisch bekijken. Is dit vakantiehuis wel echt geschikt voor grote gezinnen?

Alleen door kritisch te blijven, kunnen we jou straks echt bieden wat we willen: Vakantieverblijven voor grote gezinnen. Dat kunnen tenten zijn, vakantiehuizen, appartementen of zelfs schepen. Alles wat geschikt is, willen we vinden.

Mocht je een mooie plek kennen die we hier nog niet hebben staan? Of verhuur je een accommodatie die hier past? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook particuliere verhuur van vakantiehuizen willen we graag plaatsen.

Dus vanaf nu hebben we de afspraak gemaakt: Als we de 100 grens bereiken, dan mag de hele wereld weten dat we er zijn en kunnen jullie de site echt gaan bekijken.

Laat een antwoord achter