jan
05

Het begin

Het begin van VakantiesVoorGroteGezinnen.nl

Wij (Leo & Hilleen) borrelen altijd van nieuwe ideeën. We zijn altijd in beweging en het is in ons huishouden nooit saai.

We ontmoetten elkaar op 24 augustus 1996 en het was liefde op het eerste gezicht. Exact 2 jaar later trouwden we en na vier zwangerschappen, kregen we 3 prachtige kinderen. Hoewel we vooraf altijd over de wens een even aantal kinderen te krijgen, bleef het bij drie. Ook om praktische redenen. Want met vier kinderen moet je zelfs een totaal andere auto kiezen. En hoewel we beseffen dat grote gezinnen pas vanaf vier kinderen worden gerekend, merken wij toch vaak al dat het met vijf mensen al lastig is. Veel familietarieven zijn op 4 personen berekend, veel vakantiehuizen zijn voor 2-4 personen. Ook huurtenten zijn vaak voor maximaal 4 personen. En elk jaar merken we hoeveel tijd we kwijt zijn aan het doorzoeken van accommodaties die volgens de aanbieder geschikt zijn, maar in onze ogen helemaal niet geschikt. Veel vakantieverblijven zijn kleiner dan je eigen huis en dan zou je ook nog eens een of meerdere personen in de woonkamer moeten laten slapen. Dat is niet praktisch. Zeker niet als je als ouders niet de hele avond buiten kunt zitten.

Kortom, vandaag is het idee geboren om een website te starten, waarop we een zo volledig overzicht gaan bieden van vakantiehuizen die écht geschikt zijn voor grote gezinnen. Maar dan in onze ogen en niet in de ogen van reisorganisaties. Reisorganisaties gaan voorbij aan behoeftes van grote gezinnen. Onvoldoende stoelen, onvoldoende bestek en ondertussen beweert men toch dat het voor zoveel personen geschikt is.

We hopen onszelf én jou heel veel tijd te kunnen besparen.

Wij zijn geen reisorganisatie, dus je kunt bij ons niet boeken. Je kunt alleen alvast een keuze maken, vakantiehuizen of accommodaties met elkaar vergelijken. Bij elk vakantieverblijf staat een button ‘Naar de aanbieder’. Als je hierop klikt, kom je op de pagina uit van de reisorganisatie waar je dit huis wel kunt reserveren. Mocht een link onverhoopt niet werken? Laat het ons weten. We passen het onmiddellijk aan!

En ben jij ook blij met ons initiatief? Laat een reactie hieronder achter. Ook als je nog iets mist, of iets anders zou willen zien… We staan open voor je suggestie(s).

Hartelijke groet,

Leo & Hilleen

 

Laat een antwoord achter