mei
28

Nu ook taalgidsen en reisgidsen voor je op een rij

Wij bezoeken nooit voor de tweede keer dezelfde vakantieplek. We willen altijd nieuwe dingen zien en doen. We bereiden ons daarom altijd graag voor op onze vakantie. Voorpret is tenslotte al een prachtig begin van de vakantie. Dus vanaf het moment dat we hebben geboekt, bekijken we wat er in de omgeving te doen is. Én als we de taal nog niet machtig zijn, dan kopen we ook een klein woordenboekje om in ieder geval de basisdingen te kunnen zeggen in hun eigen taal. Zoals ’s ochtends het groeten met ‘Goedemorgen’. Ook de kinderen kunnen alvast meekijken. Zoeken op internet, maar er zijn vaak ook leuke reisgidsen voor kinderen, waarmee ze alvast in de vakantiestemming kunnen komen. Voor onderweg op de achterbank, of juist nog als je thuis bent.

Hilleen werkt bij de grootste boekenuitgeverij van Nederland die ook een eigen webshop heeft: Boekenwereld.com. We weten dus zeker, dat als je daar je reisgids bestelt, je betaling veilig is en je de boeken binnen 2-3 werkdagen thuis ontvangt. En als er van een reisgids of woordenboek een e-book beschikbaar is, dan kun je die daar ook bestellen. Dat scheelt weer plek in de bagage 😉 .

Per vakantieland hebben we passende boeken en kaarten uitgezocht. De komende tijd zullen we alle landen waar we ook vakantiehuizen voor grote gezinnen aanbieden, reisgidsen, taalgidsen en wegenkaarten voor je uitzoeken.

Neem nu alvast een kijkje op de pagina: Taalgidsen en Reisgidsen voor kinderen en families