Over ons – VakantiesVoorGroteGezinnen.nl

VakantiesVoorGroteGezinnen.nl is een initiatief van Leo & Hilleen. Wij hebben samen 3 kinderen (14, 12 en 10 jaar). Ieder jaar merken we dat het zoeken naar geschikte vakanties veel tijd vergt, met name omdat reisorganisaties en verhuurpartijen slaapplekken in de woonkamer of een andere open ruimte meetellen. Wij vinden dat geen slaapplekken. Zeker als je met je gezin op vakantie gaat, wil je ook van de woonkamer gebruik kunnen maken. Niet altijd wil en kun je ’s avonds buiten zitten. En de vakantie is bedoeld om uit te rusten, niet om moe thuis te komen. Wij vinden het dus belangrijk dat er voldoende bedden zijn en iedereen in een slaapkamer slaapt.

Zo ontstond begin 2015 het idee om een website te beginnen, gericht op grote gezinnen. We beseffen dat we met 3 kinderen niet tot de grote gezinnen horen, waar je officieel vanaf 4 kinderen bij hoort. Maar het doorsneegezin is gericht op 2 kinderen, en ook dat zijn we niet. Ook met 3 kinderen merken we al problemen en er zijn ook een heleboel gezinnen met 3 kinderen. Vandaar dat je bij ons met 3 kinderen (ofwel een gezin vanaf 5 personen) al terecht kunt.

Wij zoeken naar geschikte vakantiewoningen, vakantiebungalows, ingerichte tenten, lodgetenten, stacaravans, chalets en andere geschikte vakantieverblijven en plaatsen die op de site. Je vindt bij ons niet een reserveermodule. Je kunt bij ons niet boeken. Bij elk vakantieverblijf vind je een button die je leidt naar de pagina van dat vakantieverblijf bij de verhuurder, waar je de exacte prijs en beschikbaarheid kunt bekijken én uiteraard uiteindelijk kunt boeken.

Wekelijks komen er allemaal nieuwe accommodaties bij, dus blijf regelmatig kijken of er iets voor je tussenzit. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, ook dagtripjes en dergelijke, volg ons dan op Facebook of Twitter.

KvK 57966508
BTW NL104848856B01

Wat zoek je?

Toon meer zoekopties Verberg overige zoekopties

Voorzieningen vakantieverblijf


We werken nu samen met deze partijen