Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 421

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 435

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 826

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 957
Bungalow.net - Vakanties voor Grote GezinnenVakanties voor Grote Gezinnen

Ga naar de website van Bungalow.Net en bekijk hun totale aanbod

Bungalow.net voor grote vakantiehuizen in Europa

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa. Het team van 53 personen werkt vanuit drie vestigingen. In Zwolle (NL), Kecskemét (HU) en Willemstad (NA). Het aanbod van ruim 22.000 woningen wordt via de website www.bungalow.net eenvoudig vindbaar gemaakt in maar liefst negen talen. Ze beschikken over het ThuiswinkelWaarborgcertificaat en kennen een niet goed geld terug service.

Voor heel 2016 gelden 2 kortingscodes. Maak er gebruik van als je boekt op hun website:
Als je een week reserveert ontvang je:
Tussen € 20,- en € 25,- korting
Kortingscode: BKR1MT
Geldig: tot en met 31 december 2016

Als je twee weken reserveert ontvang je:
Tussen € 40,- en € 50,-
Kortingscode: 8I8PRR
Geldig: tot en met 31 december 2016

Wat zegt Bungalow.net over zichzelf?

“Al vanaf 1996 biedt Bungalow.Net vakantiewoningen in Europa aan via internet. Wij brengen daardoor onze 11970 bijzondere vakantiewoningen op 1 klik verwijderd van je. Dit ruime aanbod komt tot stand dankzij ons product management team, die vanuit de kantoren in Zwolle, Uelsen, Kecskemét en Targu Mures, altijd voor jou op zoek zijn naar de fraaiste vakantiehuizen. Zij spreken de taal en kennen het land en zoeken zodoende de huizen uit op de mooiste plekken van elk land. Bijzonder is dat Bungalow.Net een eigen Audio Visueel team heeft dat heel Europa afreist om van uw vakantiewoning en omgeving mooie opnames te maken, deze foto’s en video’s kunt u op de website bekijken. Tijdens deze bezoeken worden ook de woningen persoonlijk geïnspecteerd.

Ons Sales team staat van maandag t/m vrijdag voor u klaar van 8.30 tot 18.00 uur. Het meertalige team staat u graag telefonisch te woord, maar u kunt ook per email of via de website uw vragen achterlaten, die dan zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Onze service wordt dan ook uit alle enquêtes gewaardeerd met een 8,2. Door vele partnerships en uitsluitend per internet te opereren, kan Bungalow.Net u tegen scherpe prijzen de beste woningen aanbieden op de leukste plekjes in Europa!”

Het aanbod van vakantiewoningen is de laatste 5 jaar flink gegroeid. Deze groei wordt behaald door een heel actief inkoopbeleid waardoor Bungalow.net een groot aanbod met de leukste vakantiewoningen in vrijwel alle Europese landen kan tonen. Buiten een goed aanbod en een goede prijs is natuurlijk een goede beschikbaarheid van belang. Hier heeft Bungalow.net goede afspraken met huiseigenaren over gemaakt waardoor zij voor de belangrijkste periodes altijd beschikken over de beste woningen.

Bungalow.net is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd, dat betekent kortweg dat zij voldoen aan de Europese en Nederlandse wetgeving en een betrouwbaar bedrijf zijn. Zij maken dus waar wat ze beloven en wordt gegarandeerd in duidelijke bewoordingen, zoals: Laagste Prijs Garanties, Niet Goed Geld Terug, etc.

Last-Minutekortingen al 9 weken voor vertrek!
Bungalow.net is marktleider op het gebied van Last-Minute vakantiewoningen. Reeds negen weken voor aanvang gelden op vrijwel alle woningen forse Last-Minute aanbiedingen!

Bungalow.net Garanties:

  • Snelle service in uw taal
  • Alle Bungalow.Net vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd
  • Een uitgebreide presentatie met veel foto’s en heldere beschrijvingen
  • Wij zijn 6 dagen per week van 8.30 tot 18.00 geopend
  • Geef ons uw mening door de enquête in te vullen
  • U kunt voor het maken van een boeking de mening van andere huurders lezen
  • Bungalow.Net werkt nauw samen met andere touroperators
  • Bungalow.Net is aangesloten bij de Thuiswinkel.org en EMOTA
  • Onze service wordt gewaardeerd met een 8,2
  • Alle accommodaties met de laagste prijs garantie zijn herkenbaar door een logo

WWW.BUNGALOW.NET

Klik hier voor een overzicht van alle Bungalow.net accomodaties op onze site

Zoek jouw geschikte vakantiewoning bij Bungalow.net