Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 421

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 435

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 826

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 957
Farmcamps is luxe kamperen bij de boerVakanties voor Grote Gezinnen

Ga naar de website van FarmCamps

FarmCamps – perfect voor iedereen die van dieren en het buitenleven houdt

Luxe kamperen bij de boer, glamping. Je bent te gast op een natuurlijke familiecamping op een actief boerenbedrijf. Wil je geen grootschalige parken, wil je graag dat alles voor je klaar staat, houd je van het buitenleven, dieren en ruimte, dan zijn de campings van FarmCamps geschikt voor jouw gezin.

Kamperen bij de boer

Op het platteland is van alles te doen. Natuurlijk mogen de kinderen meehelpen de boerderijdieren te verzorgen. Maar ze kunnen ook klimmen, klauteren, hutten bouwen, spelen met water, spelen in het hooi, spelen met grote tractor banden. Helemaal weg uit de dagelijkse sleur en geen verveling voor de kinderen. Zo kan een ontspannen vakantie ook nog een leerzame vakantie worden.

Omdat elke boerderij anders is, is ook elke FarmCamps anders. Het kan een akkerbouwbedrijf zijn, (biologische) melkveehouder of een andere veehouderij. Maar je voelt je altijd welkom en de prijs is goed.

8 goede reden om een FarmCamps boerderijvakantie te boeken!

  1. Een uniek boeren activiteitenprogramma voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij.
  2. Avontuurlijke, natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en de Stoere Boeren Stormbaan.
  3. Je logeert in luxe safaritenten van ruim 50m² die garant staan voor een spannende en zeer comfortabele kampeerbelevenis. Wij noemen het glamping bij de boer.
  4. FarmCamps boerderijen hebben goede centrale faciliteiten en diensten, gezellige kampvuur locaties, authentieke boerderijwinkels tot en met keurig nette sanitaire voorzieningen.
  5. Je kunt kiezen uit 8 unieke boerderijen met bijzonder gastvrije boeren gezinnen die graag hun passie voor het boerenleven met je delen.
  6. Bij FarmCamps betaal je geen hoogseizoenstoeslag. Je betaalt dezelfde prijs voor de luxe safaritent het hele seizoen door dus ook tijdens de schoolvakanties.
  7. 5 dagen/4 nachten logeren bij de boer kost hetzelfde als 4 dagen/3 nachten logeren. Een midweek kost dus bij FarmCamps altijd hetzelfde als een weekend.
  8. Glamping tegen zeer familievriendelijke prijzen. Een FarmCamps boerderijvakantie boek je al voor € 315,- of voor € 350,– (excl. Reserveringskosten van € 17,50 & toeristenbelasting). In onze safaritenten is er ruimte voor 6 personen.

WWW.FARMCAMPS.NL

Er zijn 2 verschillende tenten beschikbaar. De safaritent en de lodgetent. Beide tenten hebben een houten vloer en zijn dus eigenlijk als lodgetenten. Maar qua inrichting zit er wel duidelijk verschil in. Klik hier om de verschillende accommodaties te vergelijken en te bekijken.

Bekijk een filmpje over het unieke concept van FarmCamps:


 

Ga op zoek naar jouw perfecte vakantieverblijf voor grote gezinnen:

Toon meer zoekopties Verberg overige zoekopties

Voorzieningen vakantieverblijf

Rechtstreeks naar de website van: