Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 421

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 435

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 826

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 957
Bij LaCasita.com vind je luxe vakantiehuizen in SpanjeVakanties voor Grote Gezinnen

Vakantiehuizen voor Grote Gezinnen vind je bij La Casita. Klik om naar hun site te gaan.

La Casita Vakantiehuizen in Andalusië – Zuid Spanje

Bij La Casita boek je zonder tussenkomst van tussenpersonen of eigenaren een vakantiehuis in Spanje met een persoonlijke service en tegen de best mogelijke prijs. Je bent bij boeking daarom niet afhankelijk van goedkeuring door derden. De getoonde beschikbaarheid is real time en daardoor altijd actueel.

Alles in eigen beheer
La Casita beheert al haar vakantiewoningen zelf. Daardoor kennen we alle woningen en kunnen we de meeste van je vragen snel beantwoorden. En omdat we bij alle La Casita accommodaties onze eigen mensen hebben, kunnen we aan veel speciale wensen voldoen. Heb je een verjaardag, een trouwdag of huwelijksreis en wil je iemand op een originele manier verrassen, dan regelen we dat voor je!

Nederlands sprekende beheerders
De meeste collega’s die je van La Casita op je vakantie in Spanje ontmoet spreken Nederlands. Ook moeilijke vragen kun je dus tijdens je vakantie gewoon in je eigen taal stellen. Zeker als je met kleine kinderen op stap bent, dan is dat superhandig.

Actuele beschikbaarheid en altijd de beste prijs
Omdat La Casita geen tussenpersoon is maar haar accommodaties zelf beheert, heeft La Casita de volledige zeggenschap over de verhuur van haar vakantiewoningen. De getoonde beschikbaarheid is daardoor altijd actueel en altijd tegen de best mogelijke prijs. Dus zonder onnodige commissies.

Geen verborgen kosten
De prijzen bij La Casita zijn helder. Alle verplichte bijkomende kosten zijn inbegrepen in de getoonde prijzen op de website. Er zijn dus geen verplichte, maar verborgen extra kosten voor energie, eindschoonmaak, linnengoed, reserveringskosten etc.
Sommige kosten zijn afhankelijk van je eigen wensen. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen, babybedjes, Internet of ontbijt. Deze kosten worden allemaal getoond als je dat aangeeft bij reservering, ook als het lokale kosten zijn. Airconditioning hoef je alleen te betalen als je het ook echt gebruikt. In dat geval betaal je bij vertrek aan de beheerder voor het aantal kWh.
Zelfs bij de scherpgeprijsde overwinteraanbod is het energieverbruik inbegrepen tot 200,- euro per maand. Ook bij overwinteren krijg je dus een eerlijk beeld van de echte kosten.

Reserveren?
Bij La Casita heb je meteen zekerheid. Als je reserveert, dan staat de woning ook echt voor je vast. Je doet dan ook bij reservering meteen een aanbetaling, meestal 25% van de kosten. Vertrek je binnen 6 weken, dan betaal je de volledige reissom bij reservering. Betalen kan met bijvoorbeeld IDEAL, credit card of bankoverschrijving. Met IDEAL en credit card ontvang je al binnen enkele minuten na reservering de bevestiging per mail. Met een bankoverschrijving is de verwerkingstijd 3-5 werkdagen voordat je de bevestiging per mail ontvangt.

Praktische zaken
Bij aankomst is voor iedereen een bed opgemaakt en zijn er handdoeken (2 p.p.), theedoeken, en keukenhanddoeken. Een extra strandlaken is eventueel op het centrale servicepunt verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. Kinderbedjes, kinderstoelen en zelfs kinderwagens en een box voor kleine kinderen kunnen in alle woningen worden gereserveerd bij boeking. Zo kan je flink besparen op de hoeveelheid bagage!

Type vakantiewoningen
De vakantievilla’s van La Casita Vakantiehuizen liggen allemaal dicht bij een dorpje, met de auto is het meestal maar 5 minuten. Geen van de accommodaties ligt echter in het dorp. Hierdoor is rust, ruimte en privacy gegarandeerd en zijn er geen directe buren.

La Casita biedt 2 types accommodaties:

Villa’s met privé zwembad en volledige privacy
Deze villa’s liggen in een rustige, maar niet verlaten omgeving. Ideaal voor wie in alle rust wil genieten van zijn vakantie.

Appartementen en bungalows die onderdeel uitmaken van een kleinschalig vakantiepark.
La Granja de Antonio en Finca el Moralejo beschikken elk over 2, 4 en 6 persoons onderkomens en bieden elk aan maximaal zo’n 30 gasten onderdak. La Granja de Antonio en Finca el Moralejo bieden de sfeer van de vrijstaande La Casita villa’s, maar dan met sociale contacten. Er is een gezamenlijk zwembad, een restaurant op het terrein en natuurlijk een speeltuin en speelgoed voor de kinderen.

Dromen bij La Casita
Glooiende heuvels bedekt met olijfbomen en hier en daar lieflijke Spaanse huisjes. Een koele slok wijn op een overschaduwd terras. Een ademloos mooie omgeving met Moorse overblijfselen die tot de verbeelding spreken. Vogels die de zinderend blauwe lucht doorklieven boven bomen met vers fruit dat voor het grijpen hangt. Of liever een duik in het verfrissende zwembad na een sportieve dag op één van de vele golfbanen! Kiezen voor rust of activiteit op ieder moment en in ieder seizoen.

Is dit je vakantiedroom? Dan ben je toe aan La Casita!

WWW.LACASITA.NL

Ga naar de website van La Casita

In welke omgeving liggen de vakantiehuizen van La Casita?

Ga op zoek naar jouw perfecte vakantieverblijf voor grote gezinnen:

Toon meer zoekopties Verberg overige zoekopties

Voorzieningen vakantieverblijf

Rechtstreeks naar de website van: