Luxe appartement voor 6 personen in Overijssel
Harbrinkhoek, Nederland

Schoolvak. v.a.€ 820 p.w.· Appartement (Geschakeld)
Zomer én winter!

Meer informatie over dit vakantiehuis

Zes persoons Bedstay met eigen badkamer – Farmcamps De Boderie

Glamping in Overijssel, luxe logeren bij de boer, genieten van de ruimte, de vrijheid en het boerenleven. Dat staat op de boerderijen van FarmCamps centraal.

Indeling Bedstay voor 6 personen

Een bedstay is een gezellig appartement voor grote gezinnen t/m 6 personen. Er is een knusse woonkamer en een keuken met warm stromend water. Er zijn 2 slaapkamers, een met een 2-persoonsbed en een met 1 stapelbed en een 2persoons bedstee. Een bedstay heeft een eigen toilet. Voor alle bedden is beddengoed en bedlinnen aanwezig. Voor de kinderen is er een overvolle speelkist aanwezig en op de veranda staan tuinstoelen en een picknicktafel. Dit appartement is verwarmd en goed het hele jaar door te huren!

FarmCamps De Boderie

Voor het antwoord hierop moet je naar de kleinschalige biologische boerderij van boer Gerrit en boerin Thea in het mooie Twente. Hier scharrelen de kippen lekker buiten en kunnen de kids boer Gerrit helpen met het stempelen en inpakken van de eieren en het voeren van de andere dieren op de boerderij. En natuurlijk iedere dag zelf een kakelvers eitje rapen.

Knuffelen kun je met de 4 schattige mini ezels, de geitjes, de konijnen, cavia’s en de kleine kittens, terwijl papa en mama genieten van een heerlijke “Twentse Hap” op het boerderijterras. En zit het weer een beetje tegen, dan vermaken de kids zich uren in de mega grote overdekte Hooi Hooi Speelschuur of duiken ze met boer Gerrit de timmerschuur in.

Op de boerderij runt boerin Thea een biologische landwinkel waar je alles kunt kopen voor een heerlijke maaltijd. Geen zin om zelf te koken, dan kun je mee-eten met boer Gerrit en boerin Thea of iets bestellen van de kaart in het boeren eetcafé.

In de winter kun je trouwens ook bij FarmCamps De Boderie logeren, in één van de knusse en warme BedStay appartementen. Winter op de boerderij, een aanrader!

Er zijn twee type vakantieverblijven voor 6 personen beschikbaar. Dit Bedstay appartement en de safaritent met eigen toilet.

Kortom ideaal voor grote gezinnen die graag op het platteland hun vakantie willen beleven.

Dit appartement is in een zomervakantie vanaf € 620,- alles inclusief te huur bij FarmCamps.nl

…Kijk op de website van ‘FarmCamps.nl’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze luxe tent wordt verhuurd door FarmCamps

  FarmCamps biedt:

  • De Fijn Weer garantie (april, september en oktober)
  • Voor de kinderen een BoerenPaspoort
  • Een Toer de Boer (rondleiding)
  • 6 verschillende luxe tenten/appartementen al dan niet met eigen badkamer
  • 100% kidsproof
  • Leuke activiteiten voor het hele gezin
  • Luxe en comfort

  De 5 redenen om te kiezen voor een FarmCamps vakantie:

  1. Actie
  2. Avontuur
  3. Glamping
  4. Compleet
  5. Variatie

  WWW.FARMCAMPS.NL

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier