Appartement voor 6 personen op golfbaan
Durbuy, België

Zomervak.€ 891 p.w.· Appartement (Geschakeld)
Met verwarmd buitenzwembad

Meer informatie over dit vakantiehuis

Luxueus ingericht vakantieappartement voor 6 personen

Luxueus ingerichte appartementen Golf de Durbuy. Met een woonkamer met open haard, 2 badkamers en 3 slaapkamers en een balkon van 15 m² is dit vakantieverblijf ingericht voor 6 personen en perfect voor golfliefhebbers. Bij de appartementen Golf de Durbuy kun je gratis gebruik maken van het verwarmde openlucht zwembad met kinderbadje en ligstoelen.

Ligging vakantieappartement Jardins du Golf

De ligging met uitzicht over één van de mooiste golfbanen van België is werkelijk uniek. De golfbaan heeft een 18 en een 9 holes parcours, een overdekte drive, restaurant en tennisbanen. Durbuy, volgens kenners het kleinste stadje ter wereld, ligt langs de Ourthe en aan de voet van de Ardennen. Voor liefhebbers van een goede keuken, gezellige terrasjes en leuke winkeltjes is Durbuy een waar paradijs. In de buurt is er volop gelegenheid om te wandelen, de Ourthe af te dalen per kajak, een tocht te maken met een mountainbike of te paard het bos in te trekken.

Belgische Ardennen

Het zuidoostelijk hoger gelegen deel van België, gevormd door de provincies Luik, Namen en Luxemburg staat beter bekend als de Ardennen.

De naam Ardennen is afgeleid van het Keltische ‘ardu’, wat stil of hoog betekent en wordt voor het eerst vermeld in Julius Caesars relaas ‘Over de Gallische Oorlog’, waarin hij de opmerking maakte die elk Belgisch kind vanaf de eerste klas leert: “De Belgen zijn de dappersten van alle Galliërs”.

Het gebied vormt zowel een geografische als een culturele eenheid die echter betrekkelijk is, want de streek omvat een aantal hoogvlaktes met elk een eigen karakter. Langs de Duitse grens liggen de Hautes Fagnes (de Hoge Venen), een hooggelegen en onherbergzaam, maar tevens schitterend moerasgebied. Het andere uiterste is het Land van Gaume in het zuiden, een licht glooiend mergelland dat deel uitmaakt van Lotharingen. Beschut van de noordenwinden heeft het dan ook een zachter klimaat.

De eigenlijke Hoge Ardennen bestaan uit een bergmassief, met hoogtes variërend tussen 500 en 600 meter en begroeid met uitgestrekte wouden. Diepe rivierdalen en steile rotswanden geven het Ardennen woud een woest, bergachtig aanzien dat een grote aantrekkingskracht uitoefent op zowel natuur-, rust- als sportliefhebbers. Het landschap kenmerkt zich door bossen, steile rotswanden (bergbeklimmen) en rivieren (kanoën en kajakken).

In een schoolvakantie is dit vakantieverblijf te huur bij Happy Home vanaf € 891 per week inclusief eindschoonmaak, calamiteitenfonds, toeristenbelasting en reserveringskosten, maar exclusief elektriciteit en verwarmingskosten.

…Kijk op de website van ‘Happy Home’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze vakantiewoning wordt verhuurd door Happy Home

  Boeken bij Happy Home betekent:

  • Elke accommodatie is bezocht en de beschrijving is gecontroleerd
  • Veilig boeken doordat ze zijn aangesloten bij ANVR en SGR
  • Vaak huizen van particuliere bezitters
  • Persoonlijk advies (als je dat wilt)
  • Ook wintersportaccommodaties

  www.happyhome.nl

  Bekijk het volledige aanbod van Happy Home

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier