Luxe tent voor 6 personen bij boer in Zeeland
Meliskerke, Nederland

Meivakantie € 743 p.w.· Lodge (Vrijstaand)
Kamperen bij de boer

Meer informatie over dit vakantiehuis

Luxe safaritent voor 6 personen met toilet bij boer in Zeeland

Glamping in Zeeland, in een zespersoons safaritent, die volledig ingericht is én zelfs een eigen toilet heeft. Genieten van de ruimte, de vrijheid en het boerenleven. Dat staat op de boerderijen van FarmCamps centraal.

Indeling luxe safaritent voor 6 personen

De safaritent is 50m² en beschikt over een woonkamer met ruime zit- en eethoek en een keuken met gasfornuis, koelkast en koud stromend water. en keuken. Er zijn 2 slaapkamers, een met een 2-persoonsbed en een met 2 stapelbedden. Voor alle bedden is beddengoed en bedlinnen aanwezig. Elke safaritent heeft een eigen chemisch toilet en een overdekte veranda (15m²) met 2 relax stoelen en een picknicktafel voor 6 personen.

FarmCamps Mariekerke in Meliskerke

1, 2, 3, 4, 5…….. Schaapjes tellen als je niet in slaap kunt komen. Op de boerderij van boer Jan en boerin Lydia raak je niet uitgeteld. Hier worden dagelijks ruim 200 schapen gemolken waar dan weer overheerlijke schapenkaas van wordt gemaakt.

Naast de vele schapen en lammetjes vind je hier ook hele grote vleeskoeien van het Blonde d’Aquitaine ras. Machtig mooie beesten om te zien. En de kids, die zullen zich geen moment vervelen. De Hooi Hooi Speelschuur met mega glijbaan op de grote zolder garandeert urenlang speelplezier.

En bij mooi weer ben je binnen 10 minuten op één van de vele mooie stranden van Walcheren, zoals de bekende badplaats Domburg. Geen zin om de boerderij te verlaten? Hoeft niet hoor, want met mooi weer zoeken de kids verkoeling in de Water Pret Weide.

Op zondag hanteert FarmCamps Mariekerke zondagsrust. Op deze dag zijn de boerderijwinkel en Hooi Hooi Speelschuur gesloten en zullen er geen activiteiten plaatsvinden.

Wat is er te doen bij FarmCamps Mariekerke

Verdwalen in het maisdoolhof, een vers boeket bloemen op de picknicktafel uit het bloemenplukveld halen, helpen de dieren verzorgen en knuffelen, ponyrijden, spelen in de Hooi Hooi Speelschuur, springen op de trampoline, potje voetballen, basketballen of biljarten: er is vanalles te doen.

Wat is er in de buurt te doen van Meliskerke

Je zit heel centraal op Walcheren en uitstapjes naar Domburg, Middelburg, Vlissingen zijn goed bereikbaar. Het strand is maar 6 kilometer verwijderd en goed op de fiets te doen.

Er zijn twee types lodgetenten te huur: Deze safaritent en de luxe en nog completere lodgetent met eigen badkamer.

Kortom ideaal voor grote gezinnen die graag op het platteland hun vakantie willen beleven.

Deze luxe safaritent in Zeeland is in een schoolvakantie vanaf € 722,- per week, alles inclusief, te huur bij FarmCamps.nl

…Kijk op de website van ‘FarmCamps.nl’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze luxe tent wordt verhuurd door FarmCamps

  FarmCamps biedt:

  • De Fijn Weer garantie (april, september en oktober)
  • Voor de kinderen een BoerenPaspoort
  • Een Toer de Boer (rondleiding)
  • 6 verschillende luxe tenten/appartementen al dan niet met eigen badkamer
  • 100% kidsproof
  • Leuke activiteiten voor het hele gezin
  • Luxe en comfort

  De 5 redenen om te kiezen voor een FarmCamps vakantie:

  1. Actie
  2. Avontuur
  3. Glamping
  4. Compleet
  5. Variatie

  WWW.FARMCAMPS.NL

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier

  Vergelijkbare vakantiehuizen (14)