Luxe tent voor 6 pers met badkamer in Zeeland
Meliskerke, Nederland

Schoolvak. v.a.€ 877 p.w.· Lodge (Vrijstaand)
10 minuten vanaf strand

Meer informatie over dit vakantiehuis

Luxe lodgetent voor 6 personen met eigen badkamer bij boer in Zeeland

Glamping in Zeeland, in een zespersoons volledig ingerichte lodgetent met een eigen badkamer. Genieten van de ruimte, de vrijheid en het boerenleven. Dat staat op de boerderijen van FarmCamps centraal.

Indeling luxe lodgetent voor 6 personen

De lodgetent is 50m² en beschikt over een woonkamer met ruime zit- en eethoek en een keuken met gasfornuis, koelkast en koud stromend water én een Illyu espressomachine. Er zijn 2 slaapkamers, een met een 2-persoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden. Als extra is er het HooiHuys, een knusse bedstee waar 2 kinderen kunnen slapen. Voor alle bedden is beddengoed en bedlinnen aanwezig. Er zijn 2 warme kachels aanwezig en er is een overvolle speelkist, speelhut, barbecue, hangmat, barbecue en buitenhaard. Natuurlijk zit je heerlijk op de overdekte veranda (15m²) met 2 relax stoelen en een picknicktafel voor 6 personen.

FarmCamps Mariekerke in Meliskerke

1, 2, 3, 4, 5…….. Schaapjes tellen als je niet in slaap kunt komen. Op de boerderij van boer Jan en boerin Lydia en hun vier kinderen, raak je niet uitgeteld. Hier worden dagelijks ruim 200 schapen gemolken waar dan weer overheerlijke schapenkaas van wordt gemaakt.

Naast de vele schapen en lammetjes vind je hier ook hele grote vleeskoeien van het Blonde d’Aquitaine ras. Machtig mooie beesten om te zien. En de kids, die zullen zich geen moment vervelen. De Hooi Hooi Speelschuur met mega glijbaan op de grote zolder garandeert urenlang speelplezier.

En bij mooi weer ben je binnen 10 minuten (6 kilometer) op één van de vele mooie stranden van Walcheren, zoals de bekende badplaats Domburg. Geen zin om de boerderij te verlaten? Hoeft niet hoor, want met mooi weer zoeken de kids verkoeling in de Water Pret Weide.

Op zondag hanteert FarmCamps Mariekerke zondagsrust. Op deze dag zijn de boerderijwinkel en Hooi Hooi Speelschuur gesloten en zullen er geen activiteiten plaatsvinden.

Wat is er te doen bij FarmCamps Mariekerke

Verdwalen in het maisdoolhof, een vers boeket bloemen op de picknicktafel uit het bloemenplukveld halen, helpen de dieren verzorgen en knuffelen, ponyrijden, spelen in de Hooi Hooi Speelschuur, springen op de trampoline, potje voetballen, basketballen of biljarten: er is vanalles te doen.

Wat is er in de buurt te doen van Meliskerke

Je zit heel centraal op Walcheren en uitstapjes naar Domburg, Middelburg, Vlissingen zijn goed bereikbaar. Het strand is maar 6 kilometer verwijderd en goed op de fiets te doen.

Er zijn twee types lodgetenten te huur: Deze safaritent en de luxe en nog completere lodgetent.

Kortom ideaal voor grote gezinnen die graag op het platteland hun vakantie in stijl willen beleven.

Deze luxe lodgetent is in een schoolvakantie vanaf € 877,- per week, alles inclusief, te huur bij FarmCamps.nl

…Kijk op de website van ‘FarmCamps.nl’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze luxe tent wordt verhuurd door FarmCamps

  FarmCamps biedt:

  • De Fijn Weer garantie (april, september en oktober)
  • Voor de kinderen een BoerenPaspoort
  • Een Toer de Boer (rondleiding)
  • 6 verschillende luxe tenten/appartementen al dan niet met eigen badkamer
  • 100% kidsproof
  • Leuke activiteiten voor het hele gezin
  • Luxe en comfort

  De 5 redenen om te kiezen voor een FarmCamps vakantie:

  1. Actie
  2. Avontuur
  3. Glamping
  4. Compleet
  5. Variatie

  WWW.FARMCAMPS.NL

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier

  Vergelijkbare vakantiehuizen (21)