Safaritent voor 6 personen bij boer in Drenthe
Ellertshaar, Nederland

Zomervak. € 993 p.w.· Lodge (Vrijstaand)
Met Finse sauna en bosven

Meer informatie over dit vakantiehuis

Luxe safaritent met eigen toilet – Farmcamps De Bosrand in Drenthe

Glamping in Drenthe, in een zespersoons lodgetent bij de boer, die volledig ingericht is. Genieten van de ruimte, de vrijheid en het boerenleven. Dat staat bij het logeren bij de boer op een van de boerderijen van FarmCamps centraal.

Indeling luxe lodgetent voor 6 personen

De lodgetent is 50m² en beschikt over een woonkamer met ruime zit- en eethoek en een keuken met gasfornuis, koelkast en koud stromend water én een Illyu espressomachine. Er zijn 2 slaapkamers, een met een 2-persoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden. Als extra is er het HooiHuys, een knusse bedstee waar 2 kinderen kunnen slapen. Voor alle bedden is beddengoed en bedlinnen aanwezig. Er zijn 2 warme kachels aanwezig en er is een overvolle speelkist, speelhut, barbecue, hangmat, barbecue en buitenhaard. Natuurlijk zit je heerlijk op de overdekte veranda (15m²) met 2 relax stoelen en een picknicktafel voor 6 personen.

FarmCamps De Bosrand in Ellertshaar

Hoe “cool” is dat, zwemmen in een bosven. Op de ultramoderne melkveehouderij van boer Jacob en boerin Ellis loop je zo vanuit je tent het grote bos in om een duik te nemen in dit heerlijke water.

Naast de 100 koeien en kalfjes wonen er op de boerderij ook heel veel andere dieren zoals hertjes, konijnen, kippen, Bonnie & Guus de ezels, Puk de pony, Zagreb het paard en de honden Bo & Noa die je mag knuffelen en verzorgen. Boer Jacob laat je graag zien hoe de koeien gemolken worden met de melkrobot of neemt je mee voor een ritje op de trekker door het weiland waar je reeën kunt tegenkomen.

Gegarandeerd dat de kids hier niet uitgespeeld en uitgekeken raken. De papa’s en mama’s die even helemaal tot rust willen komen, kunnen gebruikmaken van de boeren-wellness met Finse sauna, zonnebank en fitness-apparaten. Vlakbij is ook een meertje waar je heerlijk kunt zwemmen. En heb je nog niet genoeg van dieren gekregen dan is het prachtige Wildlands Adventure Zoo Emmen absoluut een bezoekje waard.

FarmCamps De Bosrand heeft 14 safaritenten en 6 luxe lodgetenten verdeeld over 3 veldjes. Ernaast is een bos, zodat de bomen op een warme zomerdag zorgen voor fijne schaduw. Beide tenten zijn voor 6 personen beschikbaar. Je kunt kiezen uit deze luxe lodgetent en de standaard safaritent met eigen toilet.

Kortom ideaal voor grote gezinnen die graag op het platteland hun vakantie willen beleven.

Deze luxe lodgetent is in een schoolvakantie vanaf € 822,- per week, alles inclusief, te huur bij FarmCamps.nl

…Kijk op de website van ‘FarmCamps.nl’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze luxe tent wordt verhuurd door FarmCamps

  FarmCamps biedt:

  • De Fijn Weer garantie (april, september en oktober)
  • Voor de kinderen een BoerenPaspoort
  • Een Toer de Boer (rondleiding)
  • 6 verschillende luxe tenten/appartementen al dan niet met eigen badkamer
  • 100% kidsproof
  • Leuke activiteiten voor het hele gezin
  • Luxe en comfort

  De 5 redenen om te kiezen voor een FarmCamps vakantie:

  1. Actie
  2. Avontuur
  3. Glamping
  4. Compleet
  5. Variatie

  WWW.FARMCAMPS.NL

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier

  Vergelijkbare vakantiehuizen (22)