Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 421

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 435

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 826

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 957
Luxe ingerichte lodgetent met badkamer 6 pers. bij boer in ZeelandVakanties voor Grote Gezinnen

Luxe ingerichte lodgetent
Kamperland, Nederland

Zomervak. € 1.093 p.w.· Lodge (Vrijstaand)
Met badkamer in de tent

Meer informatie over dit vakantiehuis

Luxe ingerichte lodgetent voor kamperen bij de boer

Een luxe ingerichte tent in Zeeland, in een zespersoons lodgetent, die volledig ingericht is én zelfs een eigen badkamer heeft, dat is een echte glamping. Genieten van de ruimte, de vrijheid en het boerenleven. Dat staat op de boerderijen van FarmCamps centraal.

Indeling luxe lodgetent voor 6 personen

De lodgetent is 50m² en beschikt over een woonkamer met ruime zit- en eethoek en een keuken met gasfornuis, koelkast en koud stromend water én een Illyu espressomachine. Er zijn 2 slaapkamers, een met een 2-persoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden. Als extra is er het HooiHuys, een knusse bedstee waar 2 kinderen kunnen slapen. Voor alle bedden is beddengoed en bedlinnen aanwezig. Er zijn 2 warme kachels aanwezig en er is een overvolle speelkist, speelhut, barbecue, hangmat, barbecue en buitenhaard. Natuurlijk zit je heerlijk op de overdekte veranda (15m²) met 2 relax stoelen en een picknicktafel voor 6 personen.

Kortom ideaal voor grote gezinnen die graag op het platteland hun vakantie in stijl willen beleven.

FarmCamps Five Star in Kamperland

Op het voormalige akkerbouwbedrijf van boer Jan en boerin Ella draait tegenwoordig alles om leren en spelen. Hun 4 lieve pony’s, 2 paarden en hun 4 enthousiaste meehelpende kinderen spelen hierbij een hoofdrol. Het is geen echt werkende boerderij meer maar een speel- en leerboerderij waarbij de kids op een leuke manier de basisbeginselen van het verzorgen van dieren leren.

Ook leren ze spelenderwijs over akkerbouw, bijvoorbeeld door met boerin Ella van aardappelen zelf chips te maken … en natuurlijk lekker op te eten. Boer Jan laat de ouders graag zijn “eigen” Zeeuwsche Farm Biertjes proeven tijdens een gezellig kampvuur avondje.

Op de boerderij horen natuurlijk ook dieren, zoals de 4 stoere Blonde d ‘Aquitaine vleeskoeien, de 4 eigen pony’s, de mini-varkentjes Karbo en Naadje, de pauwen Paul en Paulientje en de vele kippen, katten en konijnen die je allemaal iedere dag mag helpen voeren en verzorgen.

De kids kunnen hier heerlijk rondstruinen op het erf en bij slecht weer met zijn allen de “boeren ballenbak” induiken. En dat alles op nog geen 5km van het mooie Banjaardstrand en het Veerse Meer.

Wat is er in de buurt te doen van Kamperland

Je zit heel centraal op Walcheren en uitstapjes naar Domburg, Middelburg, Vlissingen zijn goed bereikbaar. Het strand is maar 5 kilometer verwijderd en goed op de fiets te doen.

Er zijn twee types lodgetenten te huur: Deze luxe lodgetent en de luxe safaritent met eigen toilet.

Deze luxe safaritent in Zeeland is in een schoolvakantie vanaf € 875,- alles inclusief te huur bij FarmCamps.nl

…Kijk op de website van ‘FarmCamps.nl’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze luxe tent wordt verhuurd door FarmCamps

  FarmCamps biedt:

  • De Fijn Weer garantie (april, september en oktober)
  • Voor de kinderen een BoerenPaspoort
  • Een Toer de Boer (rondleiding)
  • 6 verschillende luxe tenten/appartementen al dan niet met eigen badkamer
  • 100% kidsproof
  • Leuke activiteiten voor het hele gezin
  • Luxe en comfort

  De 5 redenen om te kiezen voor een FarmCamps vakantie:

  1. Actie
  2. Avontuur
  3. Glamping
  4. Compleet
  5. Variatie

  WWW.FARMCAMPS.NL

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier

  Vergelijkbare vakantiehuizen (27)