Glamping voor 6 personen in Zeeland
Vogelwaarde, Nederland

Schoolvak€ 1.025 p.w.· Lodge (Vrijstaand)
Logeren bij de boer

Meer informatie over dit vakantiehuis

Luxe lodgetent voor 6 personen met eigen badkamer – Farmcamps De Kamperhoek n Zeeland

Glamping in Zeeland, in een zespersoons lodgetent, die volledig ingericht is én zelfs een eigen badkamer heeft. Genieten van de ruimte, de vrijheid en het boerenleven. Dat staat op de boerderijen van FarmCamps centraal.

Indeling luxe lodgetent voor 6 personen

De lodgetent is 50m² en beschikt over een woonkamer met ruime zit- en eethoek en een keuken met gasfornuis, koelkast en koud stromend water én een Illyu espressomachine. Er zijn 2 slaapkamers, een met een 2-persoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden. Als extra is er het HooiHuys, een knusse bedstee waar 2 kinderen kunnen slapen. Voor alle bedden is beddengoed en bedlinnen aanwezig. Er zijn 2 warme kachels aanwezig en er is een overvolle speelkist, speelhut, barbecue, hangmat, barbecue en buitenhaard. Natuurlijk zit je heerlijk op de overdekte veranda (15m²) met 2 relax stoelen en een picknicktafel voor 6 personen.

FarmCamps De Kamperhoek in Vogelwaarde

apa’s en mama’s opgelet! FarmCamps De Kamperhoek is echt een Walhalla voor stoere jongens en meiden. Vol trots laat boer Huub je zijn loods vol grote landbouwmachines en tractoren zien waarmee hij zijn 70 hectare akkers bewerkt. Boer Huub verbouwt o.a. bruine bonen, tarwe, aardappelen, uien, suikerbieten en maïs.

En het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want de 3 jonge zoons van boer Huub en boerin Martine zijn altijd in de weer met skelters, quads of met het bouwen van een eigen kar. Maar natuurlijk zijn er op deze boerderij ook genoeg konijntjes om mee te knuffelen. En Bo de ezel en Woody de pony vinden het heerlijk om geborsteld te worden of een stukje te gaan rijden.

Nog even los van de enorme gastvrijheid van dit boerengezin, maar op deze prachtige locatie vind je het allemaal! Van rust tot gezelligheid bij het kampvuur. Van de weidse uitzichten over de akkers tot lekker zonnen op één van de dichtbij gelegen Westerschelde strandjes. Oh ja, bij eb is de kans heel erg groot dat je zeehondjes kunt spotten.

FarmCamps De Kamperhoek ligt dichtbij België. Zo is Antwerpen slechts 20 minuten verwijderd, en Knokke Heist 35 minuten. En wil je naar het mooie strand van Cadzand dan ben je daar in 3 kwartier.

Kortom ideaal voor grote gezinnen die graag op het platteland hun vakantie in stijl willen beleven.

Deze luxe lodgetent is in de schoolvakantie vanaf € 1025,- alles inclusief te huur bij FarmCamps.nl

…Kijk op de website van ‘FarmCamps.nl’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze luxe tent wordt verhuurd door FarmCamps

  FarmCamps biedt:

  • De Fijn Weer garantie (april, september en oktober)
  • Voor de kinderen een BoerenPaspoort
  • Een Toer de Boer (rondleiding)
  • 6 verschillende luxe tenten/appartementen al dan niet met eigen badkamer
  • 100% kidsproof
  • Leuke activiteiten voor het hele gezin
  • Luxe en comfort

  De 5 redenen om te kiezen voor een FarmCamps vakantie:

  1. Actie
  2. Avontuur
  3. Glamping
  4. Compleet
  5. Variatie

  WWW.FARMCAMPS.NL

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier

  Vergelijkbare vakantiehuizen (23)