Lodgetent met badkamer voor 6 pers in Drenthe
Zweeloo, Nederland

Schoolvak. v.a.€ 1.027 p.w.· Lodge (Vrijstaand)
In het prachtige Drenthe

Meer informatie over dit vakantiehuis

Luxe lodgetent voor 6 personen met eigen badkamer – Farmcamps ’t Looveld

Glamping in Drenthe, in een zespersoons lodgetent, die volledig ingericht is én zelfs een eigen badkamer heeft. Genieten van de ruimte, de vrijheid en het boerenleven. Dat staat op de boerderijen van FarmCamps centraal.

Indeling luxe lodgetent voor 6 personen

De lodgetent is 50m² en beschikt over een woonkamer met ruime zit- en eethoek en een keuken met gasfornuis, koelkast en koud stromend water én een Illyu espressomachine. Er zijn 2 slaapkamers, een met een 2-persoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden. Als extra is er het HooiHuys, een knusse bedstee waar 2 kinderen kunnen slapen. Voor alle bedden is beddengoed en bedlinnen aanwezig. Er zijn 2 warme kachels aanwezig en er is een overvolle speelkist, speelhut, barbecue, hangmat, barbecue en buitenhaard. Natuurlijk zit je heerlijk op de overdekte veranda (15m²) met 2 relax stoelen en een picknicktafel voor 6 personen.

FarmCamps ’t Looveld in Zweeloo

Maxima in levende lijve ontmoeten? Dat kan bij FarmCamps ’t Looveld in Drenthe. Op deze traditionele melkveehouderij geven boer Johan en boerin Matine hun melkkoeien allemaal koninklijke namen, dus hier ontmoet je ze allemaal.

Ze wonen en werken op een uniek plekje in Nederland, aan een doodlopend weggetje met alleen maar weilanden en uitzicht op het bos. Als je ‘s ochtends wakker wordt, zie je de koeien echt naast je tent grazen. Hoe mooi is dat! Met hun 6 jonge kids genieten ze samen met jullie van dit mooie plekje.

En boer Johan kan altijd hulp gebruiken bij het verzorgen van de koeien en kalfjes. Hier kunnen de kids echt leren en ervaren hoe het leven op een melkveehouderij eraan toegaat. Straks lusten de kids alleen nog maar verse melk!

Boer Johan is ook altijd in voor een lolletje, dus kijk niet gek op als hij ineens een watergevecht begint als de zon hoog aan de hemel staat of jullie ’s avonds meeneemt in zijn boerenwagen voor een dropping in het bos. En heb je nog niet genoeg van dieren gekregen dan is het prachtige Wildlands Adventure Zoo in Emmen absoluut een bezoekje waard. Klik hier om een filmpje van de camping te bekijken.

Er zijn twee types lodgetenten voor 6 personen beschikbaar. Deze luxe lodgetent en de basis safaritent met eigen toilet.

Kortom ideaal voor grote gezinnen die graag op het platteland hun vakantie in stijl willen beleven.

Deze luxe lodgetent is in een schoolvakantie vanaf € 1.027,- alles inclusief te huur bij FarmCamps.nl

…Kijk op de website van ‘FarmCamps.nl’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze luxe tent wordt verhuurd door FarmCamps

  FarmCamps biedt:

  • De Fijn Weer garantie (april, september en oktober)
  • Voor de kinderen een BoerenPaspoort
  • Een Toer de Boer (rondleiding)
  • 6 verschillende luxe tenten/appartementen al dan niet met eigen badkamer
  • 100% kidsproof
  • Leuke activiteiten voor het hele gezin
  • Luxe en comfort

  De 5 redenen om te kiezen voor een FarmCamps vakantie:

  1. Actie
  2. Avontuur
  3. Glamping
  4. Compleet
  5. Variatie

  WWW.FARMCAMPS.NL

  Bekijk hier de film over FarmCamps ’t Looveld

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier

  Vergelijkbare vakantiehuizen (24)