Safaritent voor 6 personen in Friesland
Oldeholtwolde, Nederland

Schoolvak. v.a.€ 620 p.w.· Lodge (Vrijstaand)
met water pret weide, huifkar en meer!

Meer informatie over dit vakantiehuis

Luxe safaritent voor 6 personen met eigen toilet – Farmcamps De Geele Bosch in Friesland

Glamping in Friesland, in een zespersoons safaritent, die volledig ingericht is. Genieten van de ruimte, de vrijheid en het boerenleven. Dat staat op de boerderijen van FarmCamps centraal.

Indeling luxe safaritent voor 6 personen met eigen toilet

De safaritent is 50m² en beschikt over een woonkamer met ruime zit- en eethoek en een keuken met gasfornuis, koelkast en koud stromend water. en keuken. Er zijn 2 slaapkamers, een met een 2-persoonsbed en een met 2 stapelbedden. Voor alle bedden is beddengoed en bedlinnen aanwezig. Elke safaritent heeft een eigen chemisch toilet en een overdekte veranda (15m²) met 2 relax stoelen en een picknicktafel voor 6 personen.

FarmCamps De Geele Bosch

Maak kennis met boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel. Zij wonen sinds begin 2017 op deze mooie Friese boerderij waar zij, naast een jongveebedrijf, ook een klein paardenpension zijn begonnen.

Op hun vorige boerderij hielden ze ruim 300 melkkoeien en kalfjes. Met de verhuizing naar De Geele Bosch wilden ze het wat rustiger aan gaan doen, maar dat is niet helemaal gelukt…….. ze kunnen namelijk helemaal niet stilzitten :-). Zo runt boer Bill hier nu een jongveebedrijf waar hij zo’n 40 kalfjes opvoedt tot melkkoeien. De kalfjes komen hier als ze circa 4 maanden oud zijn en vertrekken weer als ze zwanger zijn van hun eerste kalfje. Daarnaast stopt hij veel tijd in zijn hobby: paarden. Speciaal voor de kids zijn er ook twee lieve knuffelpony’s die uiteraard verzorgd en heel veel geknuffeld mogen worden. En als je wilt mag je er gerust een rondje op rijden.

Boerin Ella is een echte bezige bij en super creatief. Als gastvrouw zorgt zij er voor dat het jullie aan niets ontbreekt en organiseert ze leuke activiteiten voor de kids en volwassenen. Hun zoon Michel woont en werkt ook op de boerderij. Hij is een echte dierenvriend en is dan ook veel in de weer met alle lieve dieren die soms letterlijk rondlopen op de boerderij.

Hun boerderij ligt op een mooie en rustige plek in Friesland met een spannend avonturenbos waar de kids uren kunnen spelen, hout sprokkelen voor het kampvuur of hutten kunnen bouwen. Wil je een keer het erf af, bezoek dan zeker het Kameleon eiland en beleef de avonturen van de “Schippers van de Kameleon”. Of gooi je kop in de wind en huur een bootje op één van de Friese meren.

Kortom ideaal voor grote gezinnen die graag op het platteland hun vakantie willen beleven.

Deze luxe safaritent is in een schoolvakantie vanaf € 620,- per week, alles inclusief, te huur bij FarmCamps.nl

…Kijk op de website van ‘FarmCamps.nl’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze luxe tent wordt verhuurd door FarmCamps

  FarmCamps biedt:

  • De Fijn Weer garantie (april, september en oktober)
  • Voor de kinderen een BoerenPaspoort
  • Een Toer de Boer (rondleiding)
  • 6 verschillende luxe tenten/appartementen al dan niet met eigen badkamer
  • 100% kidsproof
  • Leuke activiteiten voor het hele gezin
  • Luxe en comfort

  De 5 redenen om te kiezen voor een FarmCamps vakantie:

  1. Actie
  2. Avontuur
  3. Glamping
  4. Compleet
  5. Variatie

  WWW.FARMCAMPS.NL

  Bekijk hier een filmpje van FarmCamps De Geele Bosch

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier

  Vergelijkbare vakantiehuizen (7)