Luxe safaritent voor 6 personen in Drenthe
Zweeloo, Nederland

Schoolvak v.a.€ 822 p.w.· Lodge (Vrijstaand)
Glamping op het platteland

Meer informatie over dit vakantiehuis

Luxe safaritent voor 6 personen met eigen toilet – Farmcamps ’t Looveld in Drenthe

Glamping in Drenthe, in een zespersoons safaritent, die volledig ingericht is. Genieten van de ruimte, de vrijheid en het boerenleven. Dat staat op de boerderijen van FarmCamps centraal.

Indeling luxe safaritent voor 6 personen

De safaritent is 50m² en beschikt over een woonkamer met ruime zit- en eethoek en een keuken met gasfornuis, koelkast en koud stromend water. en keuken. Er zijn 2 slaapkamers, een met een 2-persoonsbed en een met 2 stapelbedden. Voor alle bedden is beddengoed en bedlinnen aanwezig. Elke safaritent heeft een eigen chemisch toilet en een overdekte veranda (15m²) met 2 relax stoelen en een picknicktafel voor 6 personen.

FarmCamps ’t Looveld in Zweeloo

Bij FarmCamps ’t Looveld verblijf je bij boer Johan en boerin Martine. Hun boerderij ligt vlakbij het bos aan een doodlopende weg. Zij hebben zelf 6 jonge kinderen en een melkveehouderij met 150 koeien. Je mag altijd kijken of helpen bij het melken en voeren van de koeien en kalfjes. Ook is er een kinderboerderij met allemaal dieren om te aaien. Verder zijn er trampolines en kun je hutten bouwen of een ritje op de tractor meemaken. De kinderen hoeven zich niet te vervelen. In de buurt zijn ook allerlei uitstapjes mogelijk. En heb je nog niet genoeg van dieren gekregen dan is het prachtige Wildlands Adventure Zoo Emmen absoluut een bezoekje waard.

Maxima in levende lijve ontmoeten? Dat kan bij FarmCamps ’t Looveld in Drenthe. Op deze traditionele melkveehouderij geven boer Johan en boerin Martine hun melkkoeien allemaal koninklijke namen, dus hier ontmoet je ze allemaal.

Ze wonen en werken op een uniek plekje in Nederland, aan een doodlopend weggetje met alleen maar weilanden en uitzicht op het bos. Als je ‘s ochtends wakker wordt, zie je de koeien echt naast je tent grazen. Hoe mooi is dat! Met hun 6 jonge kids genieten ze samen met jullie van dit mooie plekje.

En boer Johan kan altijd hulp gebruiken bij het verzorgen van de koeien en kalfjes. Hier kunnen de kids echt leren en ervaren hoe het leven op een melkveehouderij eraan toegaat. Straks lusten de kids alleen nog maar verse melk!

Boer Johan is ook altijd in voor een lolletje, dus kijk niet gek op als hij ineens een watergevecht begint als de zon hoog aan de hemel staat of jullie ’s avonds meeneemt in zijn boerenwagen voor een dropping in het bos.

Er zijn twee types lodgetenten voor 6 personen beschikbaar. Deze luxe safaritent en de nog luxere lodgetent met eigen badkamer en nog andere voordelen.

Kortom ideaal voor grote gezinnen die graag op het platteland hun vakantie willen beleven.

Deze luxe safaritent is in de schoolvakantie vanaf € 822,- alles inclusief te huur bij FarmCamps.nl

…Kijk op de website van ‘FarmCamps.nl’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze luxe tent wordt verhuurd door FarmCamps

  FarmCamps biedt:

  • De Fijn Weer garantie (april, september en oktober)
  • Voor de kinderen een BoerenPaspoort
  • Een Toer de Boer (rondleiding)
  • 6 verschillende luxe tenten/appartementen al dan niet met eigen badkamer
  • 100% kidsproof
  • Leuke activiteiten voor het hele gezin
  • Luxe en comfort

  De 5 redenen om te kiezen voor een FarmCamps vakantie:

  1. Actie
  2. Avontuur
  3. Glamping
  4. Compleet
  5. Variatie

  WWW.FARMCAMPS.NL

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier

  Vergelijkbare vakantiehuizen (20)