Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 421

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 435

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 826

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 957
Vakantiehuis met aico in Frankrijk op klein park met zwembadVakanties voor Grote Gezinnen

Vakantiehuis met airco in Frankrijk
Les Claudins, Frankrijk

Schoolvak. v.a.€ 576 p.w.· Vakantiehuis (Geschakeld)
Op kleinschalig park met zwembad

Meer informatie over dit vakantiehuis

Luxe vakantiehuis met airco in Frankrijk voor 6 personen, op klein park met zwembad

Een nieuw vakantiehuis in Frankrijk in het gehucht Hameau les Claudins, Het is volledig gerenoveerd. Het vakantieverblijf heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, beschikt over airco en ligt op een heerlijke plek aan de Cote d’Azur Frankrijk. Omdat het onderdeel is van een groter complex kan het als appartement gezien worden, maar het is meer een tussenwoning met 3 etages. Het vakantieverblijf is geheel in de stijl van een oude Hameau gerenoveerd, met een natuurstenen vloer, luxe badkamers en een keuken met afwasmachine. In de woonkamer is overigens nog een slaapbank, maar wij tellen deze dus niet mee in de telling. Vandaar dat de verhuurder aangeeft dat het voor 8 personen is, maar het is eigenlijk voor 6 personen.

Indeling vakantiehuis met airco Prat-Bourdin nr 18 in Hameau les Claudins Frankrijk

Op de begane grond is een woonkamer, een keuken en een buitenterras met tuin. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping bevindt zich de derde slaapkamer met badkamer. Ook is hier nog een dakterras. Het is daarmee geschikt voor grote gezinnen met 6 personen. Maar door de verdeling over 3 etages, moeten de kinderen niet te klein zijn.

Op het kleine park is een wasdroger, wasmachine, wifi en een zwembad voor gezamenlijk gebruik.

Omgeving van Hameau les Claudins in Frankrijk

Hameau les Claudins is een klein plaatsje. Het ligt er uniek in een wijnstreek en er is altijd iets te doen. Naast winkels, restaurants en een weekmarkt, zijn er voor de liefhebber ook wijnhuizen.

Het ligt tussen twee prachtige natuurgebieden. Aan de ene kant ligt het uitgestrekte natuurgebied Le Massif des Maures en aan de andere kant vind je de stranden van Sainte Maxime.

Tijdens schoolvakanties is deze luxe accommodatie te huur bij GoParcs vanaf € 576 tot € 1.800,- inclusief schoonmaakkosten en reserveringskosten.

…Kijk op de website van ‘GoParcs’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

  Deze vakantiewoning wordt verhuurd door GoParcs.nl

  Zekerheden:

  • Elke vakantiewoning is door hen zelf bezocht
  • Laagste prijsgarantie
  • Keurmerk MKB

  GoParcs.nl heeft ook mooie last minute aanbiedingen en biedt ook accommodaties voor een weekendje weg. Bekijk op de site het actuele aanbod!

  WWW.GOPARCS.NL

  Bekijk de huizen van Hameau des Claudins

  Deel dit vakantiehuis via:

  Voorzieningen in dit vakantiehuis

  Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier

  Vergelijkbare vakantiehuizen (15)