Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 421

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 435

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 826

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/plcr290399/domains/vakantiesvoorgrotegezinnen.nl/public_html/wp-content/plugins/codestyling-localization/includes/idna_convert.class.php on line 957
Vakantiehuis voor 8 personen in mooi park in HongarijeVakanties voor Grote Gezinnen

Groot vakantiehuis voor 8 personen in Hongarije
Várgesztes, Hongarije

Schoolvak. € 637 p.w.· Vakantiehuis (Luxe)
Op mooi kindvriendelijk park

Meer informatie over dit vakantiehuis

Ruim vakantiehuis van 122 m² met 4 slaapkamers en 2 badkamers in een prachtige deel van Hongarije.

Villapark Hongarije biedt 125 vakantiewoningen die geschikt zijn voor grote gezinnen met 8 personen. Ze bieden 2 types aan: Deze comfort vakantievilla en de aqua plus villa met een privé zwembad. Heb je een baby? Geef dit dan bij de reservering aan. Er staat dan een uitgebreid gratis pakket met babyvoorzieningen beschikbaar die je er dan voor je klaar staan.

Gedurende de ontwikkeling van de vakantievilla hebben ze er rekening mee gehouden dat iedereen behoefte heeft aan privacy. De vakantiewoning heeft een ruime open keuken en woonkamer, zodat iedereen gezamenlijk kan eten, relaxen of TV kijken.

Ruim vakantiehuis voor 8 personen

Alle Comfort Villa’s hebben een eigen terras en tuin rondom het vakantiehuis, zodat gezamenlijke activiteiten ook heerlijk in de buitenlucht plaats kunnen vinden. Zo kun je ook een extra barbecuepakket bestellen, zodat je ook lekker in de buitenlucht kunt braden.

Je voelt je onmiddellijk thuis in de vakantievilla met een oppervlakte van 122 m², die van alle gemakken is voorzien; een ruime woonkamer met TV. Een open keuken met alle mogelijke voorzieningen zoals een magnetron, koelkast en een koffiezetapparaat. Niemand hoeft in de rij te staan voor de badkamer want in elk huis zijn 2 badkamers. Privacy en rust kan iedereen vinden in de 4 slaapkamers. Drink je eerste kopje koffie genietend van de ochtendzon, heerlijk op het terras voor je eigen vakantievilla.

Je kunt je auto veilig en gemakkelijk in uw garage parkeren of op de parkeerplaats naast uw huis zetten.

Villapark Hongarije of Villapark Várgesztes

Om samen met vrienden en familie ontspanning te zoeken, biedt Villapark Várgesztes, 70 km ten westen van Budapest, uitstekende mogelijkheden. Het vakantiepark bestaat uit 125 bungalows en telt vele voorzieningen. Het ligt in een rustige omgeving in de buurt van prachtige meren en bossen aan de voet van het Vértesgebergte, 1 km verwijderd van het dorp Várgesztes.
Het hele jaar door bieden zij mogelijkheden tot ontspanning, of je nu een liefhebber bent van ongerepte natuur, van sport of van historische- en culturele waarden. Zowel voor uw verblijf in de persoonlijke sfeer, samen met familie en vrienden, als voor de organisatie van congressen en andere evenementen, bieden zij goede mogelijkheden en faciliteiten.

Dit vakantieverblijf wordt verhuurd door Villapark Várgesztes

Villapark Hongarije biedt:

  • Familievriendelijk vakantiepark
  • Kinderdoolhof waar je de kinderen met een gerust hart kunt laten spelen
  • Wellness & Sauna (excl.)
  • Bowlingbaan (excl.)
  • Biljart en Darts
  • Sportfaciliteiten
  • En nog veel meer

In enkele bungalows zijn honden toegestaan.

Dit comfortabele vakantiehuis voor 8 personen in hongarije is in schoolvakanties te reserveren tussen 638 en 950 euro! …Kijk op de website van ‘Villapark Hongarije’ voor de beschikbaarheid en de prijs …KLIK HIER!!!

WWW.VILLAPARKHONGARIJE.NL

Deel dit vakantiehuis via:

Voorzieningen in dit vakantiehuis

Dit vakantiehuis ligt ongeveer hier