apr
03

We zijn van start gegaan

We hebben ons doel gehaald. We zijn met meer dan 100 accommodaties op 1 april echt live gegaan. En nu begint het dus eigenlijk pas. Werkt de site helemaal? Wat zijn de reacties? En vooral ook, verder gaan want er moeten nog veel meer vakantiewoningen op. We hebben nog veel meer in onze lijsten staan die erop kunnen!

We kwamen er achter dat het contactformulier ondanks testen, toch niet werkte. Excuses hiervoor. Dat is verholpen. Vanuit onze eigen kring hebben we een paar leuke reacties gekregen. En vanuit de media zijn er ook al een aantal leuke reacties. Een website die ons persbericht helemaal heeft geplaatst. Een andere site die een artikel maakte. De Drontenaar.nl die om een foto van ons tweeën vraagt (moeten we nog maken!) en Omroep Flevoland die vraagt of we op vrijdag 17 april in de middag een radio-interview willen doen via de telefoon. Én we mogen de muziek voor dat uur uitzoeken. Dat hebben we gisteren gedaan. En muziek gekozen die met zomer, vakantie en familie te maken hebben, of met eigen vakantieherinneringen. Superleuk die reacties al! De bal begint te rollen!

Wat onze kinderen ervan vinden? Ze leven mee met dat de website live gaat. Maar verder krijgen we geen hoogte van ze. Het leuke van de website is wel dat we dit vanuit huis kunnen doen. Aan de andere kant… we zitten wel heel veel achter de computer. Dat zal voorlopig nog niet anders zijn. Op de site kunnen nog zo veel meer accommodaties. We hebben zelfs nog boten op onze lijst staan!! Zo leuk!